A Gabinet Anoia et donem ajuda per demanar una subvenció

 

La teva millor garantia enfront l’Administració

 

 

Les subvencions son una font entre les moltes fonts de finançament a què es pot recórrer.

Si creus que tu o la teva empresa compleix tots els requisits o part d’ells però no saps com expressar-te o com presentar-la i on, a Gabinet Anoia podem ajudar-te molt amb les subvencions.

Sovint, molts processos són rebutjats per falta de documentació o aspectes tan essencials com el saber si és beneficiós o per contra només serà una pèrdua de temps.

Posat en contacte amb nosaltres i et gestionarem la sol·licitud, i realitzarem un seguiment fins a la concessió subvenció.

El nostre servei de gestió de subvencions, compta amb advocats i professionals fiscals, laborals i comptables que son especialistes en la matèria, que t’informaran sobre les subvencions que més s’ajusten al teu projecte, deixant a les nostres mans cada un de les passes a seguir en la consecució de la mateixa.

Així, la gestió per part nostra de subvencions, et pot proporcionar la solució als teus problemes sense que hagis de gastar el teu temps.

La gestió de subvencions en principi, no està subjecta a cap tipus de persona física o jurídica, de manera que des del Gabinet Anoia, podem ajudar a tramitar i gestionar qualsevol tipus de subvenció al qual es vol dirigir.

Únicament s’ha de tenir en compte que abans d’iniciar qualsevol procés en una subvenció, aconsellem que us poseu en contacte amb nosaltres per que siguem nosaltres els que iniciem aquest procés al qual es vol subscriure i evitar així duplicats i dades errònies. D’aquesta manera estaràs segur que t’ indicarem els passos a seguir de forma còmoda i sense complicacions.

 

En l’aspecte purament determinant en una adjudicació per a una subvenció influeixen molts factors que poden ser detonants de la seva adjudicació o no des d’un primer inici. Deixa que nosaltres t’ assessorem de com fer-ho des del principi.

Traducir
× En que et podem ajudar?