Si tens una petita empresa o ets autònom, a continuació t’expliquem tot el que cal saber per poder sol·licitar les ajudes del Kit Digital.

Red.es posa en marxa la tercera convocatòria per a la sol·licitud de les ajudes del Programa Kit Digital. En aquesta ocasió, la convocatòria s’adreça a les empreses d’entre 0 i menys de 3 treballadors que vulguin optar a una ajuda per millorar el nivell de maduresa digital.

Qui pot sol·licitar l’ajuda?

La tercera convocatòria del Programa Kit Digital va dirigida a petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació, el domicili fiscal de les quals estigui ubicat en territori espanyol, compreses al Segment III. És a dir, a petites empreses o microempreses que tinguin entre 0 i menys de 3 treballadors.

Cal destacar que les empreses que vulguin ser beneficiàries hauran d’estar inscrites al cens d’empresaris, professionals i retenidors de l’Agència Estatal d’Administració Tributària. També ho poden ser, aquelles que estiguin en el cens equivalent de l’Administració Tributària Foral, que ha de reflectir l’activitat econòmica desenvolupada efectivament a la data de sol·licitud de l’ajuda, i tenir una antiguitat mínima de 6 mesos.

Addicionalment, els beneficiaris hauran de complir amb la resta dels requisits establerts a les Bases Reguladores del Kit Digital

Quantia de les ajudes

L’import màxim d’aquesta ajuda o bo digital per beneficiari serà de 2.000 € i amb ell, les pimes podran contractar serveis de digitalització que es contemplen en 12 categories de solucions digitals. A continuació, us presentem quins seran els imports màxims d’ajuda per categoria, així com la durada que ha de mantenir la prestació del servei.

Categoria de Solucions de Digitalització  Mesos de prestació del servei Segment III (de 0 a 3 treballadors)                             
Lloc Web i Presència bàsica a Internet 12  2.000 € 
Comerç Electrònic 12  2.000 € 
Gestió de Xarxes Socials  12  2.000 € 
Gestió de Clients  12  2.000 € (inclou 1 usuari) 
Business Intelligence i Analítica  12  1.500 € (inclou 1 usuari) 
Gestió de Processos  12  2.000 € (inclou 1 usuari) 
Factura Electrònica  12  1.000 € (inclou 1 usuari) 
Serveis i eines d’Oficina Virtual  12  250 €/ usuari (fins 2 usuaris) 
Comunicacions Segures  12  125 €/ usuari (fins 2 usuaris) 
Ciberseguretat  12  125 €/ dispositiu (fins 2 dispositius) 
Presència avançada a Internet  12  2.000 € 
Marketplace  12  2.000 € 

Quan es poden sol·licitar les ajudes?

Les empreses interessades podran sol·licitar les ajudes a partir del dia 20 d’octubre de 2022 a les 11 hores a la seu electrònica de Red.es. Tindran un termini de presentació de sol·licituds de 12 mesos.

Com fer la sol·licitud per als ajuts?

Per tenir informació detallada sobre els passos i requisits per obtenir les ajudes del Kit Digital, podeu entrar a Recursos

A més, podran fer la sol·licitud directament les empreses o persones en situació d’autoocupació, el seu representant legal o un representant voluntari que compti amb una autorització.

Es podrà presentar la sol·licitud, únicament a través del formulari automatitzat habilitat a la Seu Electrònica de Red.es.

Únicament podrà sol·licitar-se un ajut per cada petita empresa, microempresa, o persona en situació d’autoocupació de les compreses en el Segment III.

La persona sol·licitant haurà d’acreditar a través del formulari de sol·licitud, que compleix els requisits de la Convocatòria.

En el següent enllaç, podeu trobar més informació sobre els requisits de cada categoria i altres processos i gestions: BOE

 

 

Com sempre, a Gabinet Anoia Grup, estem a la seva disposició per resoldre aquells dubtes que pugui tenir.

 

 

 

 

Font:

“Se abre la tercera convocatoria de ayudas del Programa Kit Digital.” Acelera pyme, 17 October 2022, https://acelerapyme.gob.es/ca/novetats/pindola/se-abre-la-tercera-convocatoria-de-ayudas-del-programa-kit-digital. Accessed 21 October 2022.

 

Traducir
× En que et podem ajudar?