CONDICIONS PRIMERA CONSULTA WEB GRATUÏTA

Oferim un servei de primera consulta gratuïta a través del formulari web subjecte a unes condicions de bon ús, amb les següents característiques:

  1. La base d’aquesta iniciativa és prendre contacte amb un problema de fons legal d’un futur client.
  2. La primera consulta gratuïta s’ha d’ajustar, per norma general, a un sol problema o consulta per usuari. Per a això serà necessari completar el formulari web introduint obligatòriament el NIF o CIF de l’usuari i un telèfon o mail de contacte.
  3. El contingut de la consulta serà un problema o dubte concret, de fons legal i general.
  4. Aquelles consultes sobre qüestions complexes o, les particularitats suposin la resolució d’un cas específic, consultes que requereixin l’estudi de documentació, jurisprudència, demanar informació d’una oficina, de l’Administració, o de seus de Justícia, Hisenda, o de qualsevol tipus, tindran un cost, que serà comunicat amb antelació a client.
  5. Per a aquelles consultes sobre qüestions subjectes a estudi, es fixarà un cost per la consulta, que podrà ser descomptat després de l’import total dels honoraris, o incloure en concepte de provisió de fons, sent d’aquesta manera, gratuïta per a futurs clients del despatx.
  6. Les consultes rebudes a través de la pàgina web, així com les dades personals, telèfons i altres dades de contacte necessaris per a contestar les consultes, són gestionats d’acord a la Llei Orgànica ??????? de Protecció de Dades de Caràcter Personal . No són emmagatzemades en cap fitxer ni tampoc seran cedides a tercers. A l’enviar-nos les seves dades dóna consentiment per a ser contactat a través del mitjà que indiqui per respondre a la seva consulta i per rebre informació rellevant.
  7. La recepció d’aquestes dades no suposa cap obligació contractual vinculant per Cerezo & Cots Advocats. Així mateix, els assessors legals del despatx es reserven el dret d’atendre o no a una consulta.
  8. Així mateix, l’acceptació de l’estudi d’un cas no suposa una obligació per part dels advocats del despatx d’assumir la seva defensa. Els criteris morals, deontològics i el respecte per la llibertat individual, la dignitat dels individus, independentment del seu origen, condició o raça, són la nostra principal divisa.

 

 

 

 

 

 

Traducir
× En que et podem ajudar?