Des del dia 15 de març ja es poden consultar les dades fiscals corresponents a l’any 2022 de cara a la campanya de la RENDA 2022.
Aquest tràmit es pot realitzar a través de la seu electrònica de l’Agència Tributaria, tant des de la seva pàgina web com des de l’aplicació per a dispositius mòbils. Tal i com ja es feia l’any passat, la consulta d’aquestes dades fiscals es podrà fer amb identificació mitjançant Cl@ve Pin, certificat o DNI electrònic  o número de refèrència (s’haurà de demanar un número de referència nou ja que no és vàlid el de l’any passat).

 

L’Agència Tributària recorda que “han de consignar-se tots els rendiments obtinguts a l’exercici, amb independència que aquests apareguin o no a l’infome de dades fiscals”.

Us recordem que la campanya de la RENDA 2022 comença el próxim 11 d’abril i finalitzarà el 30 de juny.

Les dates a tenir en compte són les següents:

  • de l’11 d’abril fins el 30 de juny de 2023: presentació per Internet de les declaracions de Renda i Patrimoni 2022.
  • del 5 de maig fins el 30 de juny de 2023: l’Agència Tributaria podrá confeccionar la declaració de la RENDA 2022 per telèfon. Per fer-ho d’aquesta manera serà necessària una cita prèvia que podrà sol·licitar-se des del dia 3 de maig fins el 29 de juny.
  • de l’1 al 30 de juny de 2023: l’Agència Tributaria podrà confeccionar la declaració de la RENDA 2022 presencialment en les seves oficines. Per fer-ho així, serà necessari concertar una cita entre el 25 de maig fins el 29 de juny.
  • de l’11 d’abril fins el 27 de juny: és el termini per a sol·licitar la domiciliació bancària d’aquelles rendes que surtin a pagar.

 

A Gabinet Anoia Grup tenim una gran experiència en la confecció de les declaracions de la renda i recomanem revisar molt bé les dades fiscals i l’esborrany que confecciona l’Agència Tributaria. Al llarg d’aquests anys hem detectat molts errors i en la majoria de casos són en perjudici del contribuent.

 

Traducir
× En que et podem ajudar?