Un crèdit bancari és una bona opció de finançament per a les Pimes en creixement. Trieu el més adequat per a la vostra empresa.

El crédit bancari és una alternativa que definitivament pot contribuir al creixement d’aquelles empreses novells o en els seus primers anys. Però, quin és el millor préstec d’empresa?

El finançament ideal hauria d’oferir la menor taxa, les comissions més baixes i les mínimes garanties possibles. Des del punt de vista qualitatiu s’hauria d’obtenir ràpidament i estar adaptat a les necessitats del negoci (en termes de termini i facilitat de pagament).

Des de Gabinet Anoia et recomanem analitzar els següents punts perquè el préstec que obtingueu sigui el més adequat per a la vostra empresa.

1. No et casis amb un sol banc.
Gestiona el teu préstec amb diversos proveïdors de crèdit i fes saber que estan comptant per donar-te el servei, contra qui ho fa, quina és la seva data límit per fer-te una proposta i quin tipus d’interès estem esperant.

2. Entrega la informació completa
Per agilitzar la decisió del banc sobre el vostre préstec, convé que lliureu la informació de la vostra empresa de manera completa i completada des de la primera vegada. Qualsevol aclariment que la institució sol·liciti o un error detectat en la sol·licitud de crèdit pot significar un retard en el rang d’una setmana a dos mesos.

3. Recorre a especialistes
Si no teniu contactes de nivell alt als bancs, considera la possibilitat de recórrer a especialistes que sí que els tenen. Nosaltres, si ho vols, podem facilitar-vos informació d’institucions creditícies, que faciliten -després d’un degut procés d’anàlisi financera- obtenir un préstec amb condicions favorables.

4. Tenir cura amb els terminis
Busca sempre que el termini de finançament sigui major al període de recuperació de la inversió del projecte que desenvolupareu. D’altra manera, el deute esdevindrà impagable. Greu error: adquirir equip o maquinaria amb un crèdit revoltant.

5. Procura que el teu crèdit sigui en la moneda en què factures
Si no és així, contracta una cobertura per mitigar el risc canviari.

6. Opta per una tarifa fixada
En crèdits, un llarg termini opta per una tarifa fixada, sempre que sigui possible. Si la taxa és variable, necessiteu una cobertura coneguda com a CAP; Això és, posar-li un sostre a la taxa d’interès. D’aquesta manera, es mitiga el risc si en el futur hi ha una fluctuació important en la taxa.

Aquests i d’altres consells te’ls podem oferir en persona si passes per les nostres oficines al c/ Lleida, 2, 1r.1a. d’Igualada.
Junts podem tirar endavant la teva empresa.

Traducir
× En que et podem ajudar?